top of page

Våra tjänster

Städning
Golvläggning
Golvslipning
Trappslipning
Altanslipning
Tapetsering
Målning
Plattsättning
Dörr och fönster
Kök och badrum

Städning

Det är den bästa känslan att komma hem till ett nystädat hem. Vi utför städning med noggrannhet och vi jobbar hårt för ett fläckfritt hem. Med vår starka ambition och omfattande kompetens inom städning lovar vi att du får njuta av ett skinande välstädat hem. 

Golvläggning

Ett nytt trägolv ger rummet en helt ny karaktär. Stockholm Hembygg AB erbjuder golv i valnöt, ek, ask och andra träslag, och lägger golvet åt dig med noggranna och effektiva metoder. Vi har omfattande erfarenhet av att lägga golv, vilket garanterar ett bra resultat varje gång. Dessutom är vi glada att kunna erbjuda mycket attraktiva priser. 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor om trägolv! 

Golvslipning

Vi utför golvslipning med alla typer av trägolv, från slitna parkettgolv hemma hos privatpersoner till stora golvytor i kontorslandskap. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi en bred kunskap om olika ytbehandlingar samt en god materialkännedom.
Vi kan hjälpa dig med alla typer av parkettgolv, oavsett om det handlar om parkettslipning, parkettläggning eller renovering av ett slitet golv.
Oavsett hur slitna golven är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen.
Vi utför golvslipningar i hela Stockholm och Uppsala med omnejd.

Trappslipning

Vi kan renovera din slitna, gulnade trappa. Fråga våra golvslipare om tips och råd för att uppnå bästa resultat. En trappa är indelad i följande delar: plansteget är den horisontella ytan man sätter foten på i en trappa. Sättsteget är den vertikala delen, medan vangstycket är ramen som bär upp trappan. Den vertikala framkanten till plansteget kallas trappnos och slipas i samband med plansteget. Priset beror på vilken del av trappan du vill slipa. Behöver du hjälp och rekommendationer är det bara att höra av dig, vi bidrar gärna med råd och tips. 

Av oss får du alltid kostnadsfria renoveringsförslag på din trappa. Vi kommer ut på plats hos dig och utför en snabb besiktning och du får ett fast pris vi håller oss till.

Altanslipning

Altanslipning ställer krav på vädret, nu var det fint väder och torrt på altanen i Märsta. Det som är vanligt med altaner så kupar sig träet något, med EDGE golvslip kan man slipa trallvirket jämnt och fint. Kunden använder grönsåpa i flera lager som behandling efter slipning.

Tapetsering

Snygga tapeter skänker liv till ett rum. Våra professionella tapetserare gör ett hundraprocentigt jobb med både förarbete och detaljer. Skrapar eller tar bort de gamla tapeterna, spacklar ytan till perfektion och tapetserar allt ifrån enkelfärgade tapeter till krångliga mönstertapeter utan att lämna fula skarvar.

Målning

Vi utför det mesta inom husmålning: spackling, målning, vävsättning och snickeri-målning. Vi utför även trappmålning, golvmålning, takmålning, stallmålning, fönster- och dörrmålning och mycket mer. Är du nyfiken på om vi kan hjälpa dig? Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag!

Plattsättning

Vi utför olika sorters plattsättning inom kakel, klinker, sten och badrumsrenovering. Vi lovar goda resultat med vår kompetens inom området, och strävar efter att kundens idéer blir till verklighet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor kring plattsättning.

Dörr- och fönsterbyten

Vi utför dörr- och fönsterbyten. Vi använder oss av dörrar och fönster av hög kvalitet. Stockholm Hembygg AB erbjuder olika sorters dörrar eller fönster med olika material och garanterar långvariga dörrar och fönster efter installation. Har du frågor kring fönster och/eller dörrar kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig därifrån. 

Köks- och badrumsrenovering

Kök och badrum renoveras med jämna mellanrum. Vi utför både köks- och badrumsrenovering och strävar efter goda resultat för att du ska bli nöjd. Hör av dig till oss när det är dags att renovera kök och/eller badrum! 

bottom of page